honlap

A Belotero® egy olyan szabadalmazott termékcsalád, amely hialuronsavas hatóanyaga az emberi bőr eredeti térfogatpótló és hidratáló anyagával teljesen azonos. Természetes választás ezen anyagok pótlására, így nehézségek nélkül alkalmazható a már látható vonalkák és ráncok számának csökkentésére, azok eltűntetésére.

A Belotero® termékeket úgy fejlesztették ki, hogy tökéletes szöveti integrációjuk révén képesek legyenek anélkül feltölteni a ráncokat, hogy megváltoztatnák az eredeti arcvonásokat. Észrevétlen marad, így senki nem fogja látni, hogy miképpen érted el a friss, megújult, kipihent megjelenésedet! Ha már próbáltál más feltöltő anyagot, meg fogsz lepődni a különbségen. Eltérően más töltőanyagoktól, a Belotero® kezeléseknél nem érezhető maga a töltőanyag, ami különösen pl. az ajakfeltöltésnél fontos, de azonnal szembetűnik a felfrissítő, megfiatalító hatékonysága.

honlap

páciens brossúra

A Radiesse® egy olyan természetes hatóanyagú töltőanyag, amely azonnal feltölti az arc volumenét, kisimítva az öregedés zavaró tüneteit. Befecskendezés után nem csak, hogy teltebbé teszi az arcot, hanem idővel a test természetes kollagén újratermelődését is serkenti, amely egy éven túl is eredményt biztosít a páciensek nagy részére.

A fő különbség a hialuronsavas hatóanyaghoz képest, mely feltölt és vizet köt meg, hogy a Radiesse® a bőr elvékonyodását akadályozza meg azzal, hogy elegendő kollagént serkent, így visszavastagszik, tömörödik a bőr. A mindössze 30 perces kollagén serkentő kezelés azonnali eredményeket produkál, rövid időn belül beépül a szövetek közé, rugalmassá és feszessé téve a bőrt, idegentest érzés nélkül. Hatása természetes, a páciens visszanyeri fiatalos vonásait. 3 hónap alatt beindítja a test természetes kollagén újratermelődését, amelynek hatása kb. egy-másfél évig fenn marad, így nem igényel gyakori ismétlést.

honlap

páciens brossúra

Az Egyesült Államokban méltán népszerű, eredeti Ultherapy® kezelés a mikrofókuszált ultrahang erejét használva, természetes válasz reakciók kiváltásával képes a bőr feszesítésére. A kezelés során az alkalmazott magas hőt a bőr alá, az ún. SMAS rétegbe juttatják, ahol az serkenti a kollagén újratermelődését. Az új kollagén állománynak köszönhetően bőr megújul, szépen, fokozatosan feszesebbé, simává válik.

Alkalmazásával jelentős javulás érhető el az arcon, nyak tájékon és a dekoltázson. A mindössze 60 perces terápia részleges eredményei már az első kezelést követően azonnal észrevehetőek, a kezelés teljes hatásának kialakulása a kollagén képződés normál ütemének megfelelően pedig 180 napot vesz igénybe. A kezelés nagy előnye, hogy plasztikai műtéti beavatkozás nélkül is biztonságos, még sincs fájdalom, és nem kell gyógyulási idővel sem számolni. Nincs kiesés, már aznap lehet folytatni a mindennapi életet.

honlap

sajtóközlemény

Kevesebb reklám – több hatóanyag jellemzi ezt az egyedülálló termékcsaládot. Az orvosi savas hámlasztó kezelések során prémium minőségű, hatékony, egyben korszerű hatóanyagokat használnak a fokozottan károsodott bőr lehámlasztására, ezáltal megújítására. A Skin Tech® krémek pedig biztosítják bőrünk mindennapi táplálását és védelmét, egyben profi megoldást nyújtanak különböző zavaró bőrproblémákra is (pigmentáció, akné, ráncok). A krémeket az orvosi hámlasztás kezelés mellett vagy anélkül is, otthoni ápolásra használhatjuk a bőrproblémák kezelésére.

honlap

Kombinált arc- és testápolási termékcsalád, amely professzionális mezoterápiás termékeket kínál a problémás bőrre és speciális igényekre, mint pl. a hajproblémák, helyi zsírbontás, a cellulitisz vagy épp a pigmentfoltok. A kezelések utáni otthoni ápolás céljára kiváló krémeket ajánl, amelyek vagy kiegészítik az orvosi kezelést, vagy anélkül is tetőtől talpig minden területre hatékonyan alkalmazhatók.

A Medicontur Esthetics számos hatóanyagot forgalmaz, amely mezoterápiás kezelésekre hatékonyan használható. Léteznek előre összeállított készítmények, illetve egyéni igények szerint továbbkeverhető variációk is. A Medicontur Esthetics által forgalmazott Aesthetic Dermal termékek a tudományos eredményeket és a technológiai fejlődést képviselik a mezoterápiás termékek között. Javítják, feltöltik és stimulálják a bőrt, az eredmény pedig minden esetben tökéletes. A korábbi tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a termékek képesek sok összefüggő problémát egyszerre, szinergikusan kezelni. Alkalmazható anti-aging és bőr feltöltés esetén, hajnövekedés serkentésére, valamint anticellulit és striák kezelésére.

honlap

A revitalizáló és bőrmegújító hatású száltechnológiás arc- és testkontúrozás egy hatékony, műtéti beavatkozást nem igénylő módszer a megereszkedett, petyhüdtté vált bőr megemelésére és feszesítésére az arc és a test különböző pontjain.

A V Soft Line® szálak tű, vagy kanül behúzásával kerülnek a bőr megfelelő szöveteibe, ahol kifejtik pozitív hatásukat. Az eredmény rendkívüli: a szálak bomlásának köszönhetően egyrészt fokozódik bőrünk kollagén termelődése, másrészt lifting hatást eredményez, vagyis feszesíti az arc vonalait. A V Soft Line® nem hasonlítható össze más típusú termékekkel, mivel a kezelés során használt úgynevezett OEM szálak rövidebbek és vékonyabbak a piacon elérhető többi szálnál, beillesztésük pedig egy ultra vékony falú tű segítségével történik. A tű magas minőségének köszönhetően könnyedén csúszik a bőr alatt, így nehézség nélkül, kevesebb traumát és véraláfutást okozva juttatja a megfelelő helyre az egyes szálakat. Akár ebédidős beavatkozásként is megállja a helyét.

honlap

A tartós ajaknagyobbítás egyetlen biztonságos módja. Azoknak ajánlott, akik nem kívánják rendszeresen töltetni ajkaikat és egyszeri, végleges, megbízható, biztonságos megoldásra törekszenek. Az implantátum kerek átmérője gyönyörű telt és formás ajakformát ad, amely nőies, kulturált összhatású. Kiemeli a saját ajak formáját, kisimítja az ajkak környéki ráncokat.

honlap

Keresés