Rólunk


A Medicontur Esthetics 2006 óta működik Magyarországon a szépség szolgálatában. Kivételes biztonságú termékeket kínálunk a természetes szépség fenntartására akár már 30 éves kor alatt is. Ekkor jelentkeznek az első természetes esztétikai problémák, a bőr ráncosabbá és rugalmatlanná válik. A Medicontur Esthetics által forgalmazott termékekkel végezhető orvosi kezelések azonban mindent megtesznek azért, hogy a páciensek megőrizhessék fiatalságukat, vagy egy picit visszaforgathassák az idő kerekét.

Megoldásokat nyújtunk a szép, egészséges és fiatal bőr megőrzésére:
• Ráncok kisimítása arcon, nyakon, dekoltázson
• Arc eredeti kontúrjának visszaállítása (liquid face lift – folyékony arcfelvarrás)
• Ajakformázás, volumenpótlás

• Hegek feltöltése
• Problémás bőr kezelése hámlasztással és/vagy mezoterápiával
• Testkezelések (arcon túl már a testen is)

A tartós és látványos megoldások – ránckezelés, ajakfeltöltés, mélyhámlasztás, stb. – mind olyan kezelések, amelyekhez szakorvosi beavatkozás szükséges. Ebben együttműködő partnereink kivétel nélkül elismert, neves bőrgyógyász-kozmetológusok, illetve plasztikai sebészek, akik termékeink alkalmazásával a legnagyobb biztonságot és a vágyott megjelenést ajándékozzák Önnek.

Elsődleges célunk pácienseink magas fokú elégedettségének elérése. Hosszú távon fontosnak tartjuk az esztétikai kezelések iránt érdeklődők tájékoztatását, a termékek, kezelések és a hozzájuk tartozó eszközök megismertetését, hiszen sokan nem tudják vagy nem értik mi is történik velük pontosan egy kezelés során, csak az eredményt látják. Épp ezért igyekszünk minden lehetőséget megragadni és széles körben ismertté tenni azokat az információkat, melyek tudatában az esztétikai programokat igénybevevő páciensek nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

A Medicontur Esthetics és a Medicontur Beauty vonalak révén hosszú ideje olyan nemzetközi szinten elismert innovatív, piac-reformer gyártókkal dolgozunk együtt, mint a Merz Aesthetics vagy a Skin Tech Pharma Group. Kiváló minőséget, több évtizedes tapasztalatot és magas fokú megbízhatóságot nyújtanak ügyfeleik számára, rajtunk keresztül pácienseink számára is.


Keresés