Zsíros, aknés, pattanásos bőr


A bőr egyik leglátványosabb problémája az életkortól független zsíros, aknés, aknéheges, pattanásos bőr. Nem törvényszerű ugyanis, hogy a tinédzser kor elmúlásával ezek a problémák is megszűnnek. Ha Te is érintett vagy a fenti problémák valamelyikében, a legjobb helyen jársz, hiszen gyorsabb és egyszerűbb kezelések várnak Rád, mint ahogy azt eddig gondoltad.

A pattanásos, zsíros, aknés bőrtípus kezelése nagyon komplex feladat, fontos, hogy jó minőségű, kifejezetten erre a bőrtípusra kifejlesztett, lehetőleg természetes összetevőjű kozmetikumokat használjunk. Az enyhébb, kisebb kiterjedésű bőrproblémákra az otthoni, míg a nagyobb kiterjedésű, mélyebb aknék, pattanások megszüntetésére orvosi kezelések is rendelkezésre állnak.

A Medicontur Esthetics korunk bőrproblémájára ad választ professzionális, kifejezetten erre a bőrtípusra kifejlesztett termékeivel, amelyek rövid időn belül ragyogó, tiszta bőrt eredményeznek. Régóta megoldásra váró problémádra egyszerű kezeléseinkkel nyújtunk segítséget, melyekkel ragyogó, alapozó nélkül is gyönyörű bőröd lehet.

Keresés