Otthoni bőrápolás

Pigmentfoltok kezelése


Az ártó napsugárzás, a szolárium és a hormonális hatások kiválthatnak, illetve gyógyulás után hegeken, sebek helyén is kialakulhatnak barnás foltok a bőrünkön. Szerencsére ez nem visszafordíthatatlan folyamat, íme néhány termék, amely segítségedre lehet a nemkívánatos foltok ellen.

Skin Tech

Blending Bleaching Cream


Egyre sötétebb és nagyobb pigment foltokkal küzdesz? Ne ess kétségbe, van megoldás! A Blending Bleaching Cream halványító hatású, nyugtató krém, amely csökkenti a bőrben felhalmozódott pigment anyagot (melanint) és elősegíti a normális festékképzést a bőrben, E-vitamin tartalma révén pedig erős anti-oxidáns hatású készítmény.

Gyulladáscsökkentő, hámlasztások, lézerkezelések és szőrtelenítés után kialakuló PIH (gyulladást követő hiperpigmentáció) kezelésére és megelőzésére is ajánljuk.

érdekel

Aesthetic Dermal

Aclaranse


Professzionális depigmentációs, anti-aging szérumot keresel? Megtaláltad! Az Aclaranse segíti a bőrszín egységes megjelenését, emellett antioxidáns hatású, növeli az epidermális megújulást, ezáltal javítva a bőr rugalmasságán, hidratáltságán.

Hatóanyagai révén világosítja, egységesíti a bőrödet és multikorrektor hatással bír. Gyengéden hámlasztja a bőrt és orvos-esztétikai kezelések után is javasolt a használata.

érdekel

Skin Tech

Atrofillin


Ha többet akarsz pusztán a pigmentfoltok kezelésénél, ha szeretnéd, hogy a használt krémnek igazi anti-aging hatása legyen, akkor az Atrofillin lesz a legújabb barátod! A 2013-as Anti-Aging Beauty Trophy győztes Atrofillin parabén mentes, extra erős antioxidáns, anti-aging krém a 40-45 feletti bőr mindennapi ápolására. Egységesíti a bőrfelszíned megjelenését, a bőröd színét, ragyogóvá teszi tónusát és halványítja a pigment foltokat. Visszaerősíti a bőrt, visszaépíti annak eredeti vastagságát, hidratál és óvja bőrödet a kiszáradástól, így az érzékeny bőrűek is használhatják. Hexapeptid-38 hatóanyaga révén pedig serkenti a helyi zsírszövet növekedését, ezért az öregedéssel elvesztett térfogatot pótolja, feszesít és telt bőrt eredményez.

Ezek után nem vitás, jogos volt a 2013-ban elért győzelem!

érdekel

Keresés