Esztétikai és nőgyógyászati kezelésekhez

Forradalmian új termékcsaláddal jelentkezett a SKIN TECH a nemi szervek környéki bőr esztétikai megújítása és gyógyászata terén. A HAPPY intim® termékcsalád az intim területek bizonyos paramétereit javító orvosi, illetve otthoni használatára koncentrál. Az „intim szépség” divatja nem új keletű, a lézeres fiatalítás, sebészeti megoldások mellett széles kör számára elérhetőbbek az egyre hatékonyabb non-invazív megoldások is.

Az emberek a világ minden táján a boldogságot és a sikert keresik a párkapcsolataikban. A HAPPY intim® termékcsalád termékei az esztétikai élményen túl bizonyítottan egészségügyi hatásokkal is rendelkeznek. Javítják az intim idő minőségét és megszüntetik az azokat fenyegető kellemetlen tüneteket, mint szárazság, bőr petyhüdtség és a besötétedő bőrfelület.

A HAPPY intim® Vigorate Mix professzionális módon javítja az intim bőr állagát és világosítja a besötétült bőrt az intim területeken, élénkséget, fiatalságot kölcsönöz a bőrnek, feszesít és tartást ad. A HAPPY intim® Peel egy fájdalommentes megoldást nyújt a nemi szervek környéki bőr megfiatalítása területén. Javítja a bőr állapotát és halványítja a bőrt a genitális területek között.

Az intim területek orvosi kezelése után fokozottan szükség van a bőr hidratálására és sikosítására. A HAPPY intim® termékcsaládon belül több olyan termék is elérhető, mely kifejezetten a regenerálódást segíti elő. A HAPPY intim® Rebirth Gel hidratálja a bőrt a genitáliák körül és csökkenti a fénykárosodás következményeként keletkezett tüneteket.

A HAPPY intim® Revival pedig egy genitális síkosító, mely szabályozza a bőr pH értékét és támogatja a gyors felépülést az orvosi kezelések során igénybevett intim területeken.

Keresés