Száraz bőr hidratálása


Észrevetted, hogy bőröd nem olyan friss, feszes, és üde, mint pár évvel ezelőtt? Nem benned van a hiba! Ez egy teljesen természetes folyamat, hiszen bőrünk nedvességtartalma az idő előrehaladtával csökken, így bőrünk textúrája, tapintása és színe is változhat. Sokaknak a ráncok kialakulásánál ez sokkal nagyobb probléma, éppen ezért a Medicontur Esthetics fontosnak tartja, hogy erre a problémára is megoldást biztosítson!

A legjobb készítményekkel, orvosi, illetve otthoni kezelésekkel gyors megoldást találsz Te is erre a visszafordíthatatlannak tűnő folyamatra. Arcod mellett dekoltázsod és nyakad nedvességtartalmára is ügyelni kell, széles termékkínálatunk ebben is segítségedre lesz.

Az esztétikus megjelenés mellett a hidratált bőr jobban ellenáll a kórokozóknak, így kisebb esély van allergiára vagy gyulladásra. Természetesen a belső hidratáltság is fontos, hiszen ha szerveink nem kapnak megfelelő vízellátást, akkor bőrünktől vonják el azt, amelynek jeleit a bőr szárazságán tapasztalhatunk. Azonban az sem mindegy, milyen készítményekkel hidratáljuk bőrünket kívülről: míg a nappali krémjeink bőröd védelmét biztosítják, addig az éjszakai krémek sejtmegújító hatással bírnak, így mindkettő fontos szerepet játszik a mindennapos bőrápolásban.

Nyerd vissza bőröd frissességét és ints búcsút száraz tapintású bőrödnek! Ne feledd, mindenki más genetikával születik, de a hidratált bőr garantáltan vonzóvá varázsolja a kinézeted.

Keresés