Fénykárosodás, genetikai hajlam, vagy éppen csak a kor előrehaladása is okozhatnak bőrünkön kis barnás foltokat. A pigmentfoltok jól látható helyeken jelennek meg, mint az arc, a dekoltázs, a kézfej vagy éppen a kar, éppen ezért véglegesen megoldást keresünk eltüntetésükre. Ebben lesznek segítségedre a Medicontur Esthetics által nyújtott termékek.

Ez a leginkább nőket érintő probléma idősebb korban, de akár már a terhesség ideje alatt is felütheti a fejét és bár természetesen itt is a legfontosabb a megelőzés, mégis rengetegen küzdenek a már megjelent kis foltokkal. Minél gyorsabban reagálunk a folt kialakulására, annál könnyebb dolgunk lesz a kezelések során. A prevenció mellett, amelyet fényvédő készítmények használatával érhetünk el, orvosi kezelések is rendelkezésünkre állnak annak érdekében, hogy újra élvezhessük egyenletes, ragyogó bőrfelszínünket.

A nem kívánatos pigment problémák kezelésére is kínálunk hosszan tartó, hatásos megoldásokat. Ilyen az orvosok által végzett hámlasztásos kezelés, vagy a mezoterápia, melyek kiváló lehetőséget jelentenek azok számára, akik problémás bőrükre vagy zavaró foltjaikra szeretnének eredményes gyógyító kezelést találni.

Keresés