A modern kor egyik legnagyobb szépsége, abban rejlik, hogy nincsenek TABUK, nem kell elhallgatnunk, nem kell takargatnunk, nem kell szégyellnünk! Sőt a leginnovatívabb trendek, a legvadabb ötletek, mind-mind az intimitásból születtek. Az „intim szépség” divatja nem új keletű, a lézeres fiatalítás, sebészeti megoldások mellett széles kör számára elérhetőbbek az egyre hatékonyabb non-invazív megoldások is. Az intim rejuvenáló termékeink legfőbb célja, megfiatalítani, regenerálni, világosítani, hidratálni és volumenizálni a nemiszervek környéki bőr felületét, a lehető legkisebb beavatkozással.

Az emberek a világ minden táján a boldogságot és a sikert keresik a párkapcsolataikban, termékeink az esztétikai élményen túl bizonyítottan egészségügyi hatásokkal is rendelkeznek. Javítják az intim idő minőségét és megszüntetik az azokat fenyegető kellemetlen tüneteket, mint a szárazság, a bőr petyhüdtség és a besötétedő bőrfelület.

Orvosi kezeléseink során, egy igen intenzív, rendkívül hatékony eljárásban részesülhet, amelyet otthoni készítményeink egészítenek ki. Az igazán látványos, esztétikus és tartós eredmény érdekében a két kezelés együtt alkalmazandó, orvosi-tanácsadással kombinálva.

Keress egy szakértőt, akiben bízhatsz!

Keresés