Száltechnológiás testkontúrozás, testfeszesítés

A száltechnológiás eljárás az egyik legújabb műtét nélküli módszer a megereszkedett bőr hatékony megemelésére és feszesítésére. Kötőszöveteink sorvadásának következtében bőrünk természetes úton kezd el meglazulni és lógni, mely folyamat a száltechnológiás kezelés alkalmazásával visszafordítható. A beültetett szálak anyaga azonos az évtizedek óta biztonsággal használt sebészeti felszívódó varratokkal, melyek teljes mértékben lebomlanak a szervezetben.

A V Soft Line® szálak tű, vagy kanül behúzásával kerülnek a bőr megfelelő szövetébe, ahol kifejtik pozitív hatásukat. Az eredmény rendkívüli: a szálak bomlásának köszönhetően egyrészt fokozódik bőrünk kollagén termelődése, másrészt lifting hatást eredményez, vagyis feszesíti az arc vonalait. A V Soft Line® nem hasonlítható össze más típusú termékekkel, mivel a kezelés során használt szálak rövidebbek és vékonyabbak a piacon elérhető többi szálnál, beillesztésük pedig egy ultra vékony falú tű segítségével történik. A tű magas minőségének köszönhetően könnyedén csúszik a bőr alatt, így nehézség nélkül, kevesebb traumát és véraláfutást okozva juttatja a megfelelő helyre az egyes szálakat.

A V Soft Line® szálakat Koreában fejlesztették ki annak érdekében, hogy a klasszikus, kerek, ázsiai arcból ívelt arcvonásokat alakíthassanak ki, míg a kezelési protokollt és a szálak alkalmazásának módszerét vezető svéd sebészek fejlesztették ki Svédországban.

A száltechnológiás kezelések jól kombinálhatóak más kezelésekkel, melyekkel közösen még eredményesebb hatás érhető el. A rövid felépülési idővel és kevesebb kockázattal járó kezelés akár ebédidőben is elvégeztethető.

Kézfej fiatalítása

Ha az arcunk nem is, de a kézfej sokat elárul a korunkról. Sok esetben ráncos, pigmentált, tehát fénykárosodott. Ezeket a pigment foltokat hámlasztással és halványító krémmel lehet kezelni, míg az elvékonyodó bőrrétegben található kollagént Radiesse® kezeléssel tudjuk aktivizálni, a bőr tömörségét, visszavastagodását elősegíteni.

Orrkorrekció

A Belotero®-val lehetőség nyílik műtét nélküli, injekciós orr-korrekcióra is. Az orr szabálytalanságain érzéstelenítésben végzett gyors beavatkozással segít, amelynek azonnal látszik az eredménye. Az orr finomabbá, egyenesebbé, harmonikusabbá válik a beavatkozás által, mivel a befecskendezett hialuronsav jól formázható. Felszívódása erről a területről lassabban történik, kb. 1-1,5 évig tart, de továbbra is egyéni különbségek lehetnek.

Szemkörnyéki bőr kezelése, feszesítése, mélyhidratálása

Kétféle hatékony módja van. Az egyik a szem körüli árok kitöltése, kiegyenlítése Belotero® hialuronsavas töltőanyaggal. A másik a mezoterápiás kezelés sorozat vagy Belotero® Hydro-val, vagy a megfelelő Aesthetic Dermal készítménnyel. Ez nem csak a terület kiemelését, kitöltését, hidratálását célozza, hanem a szemkörnyéki kékes elszíneződést is megszünteti.

Mezoterápia

A mezoterápia a testen választható kezelések egyik legeredményesebb fajtája. Itt azonban minden esetben figyelembe kell venni, hogy adott testrésznek milyen gyors a regenerációs ciklusa, mennyi időnként lehet ismételni. Ez mindig hosszabb időt vesz igénybe, mint az arc esetében. Mivel a mezoterápia egy technika, így az adott probléma megoldását jelentő megfelelő hatékonyságú hatóanyagot kell bejuttatni injekcióval vagy rollerrel. Itt is több alkalmas kezelés sorozatról van szó, egy alkalom nem hoz tartós eredményt.

Helyi zsírbontás

Az arcon végzett kezelések során nagyon vigyázunk a zsírkészletre, hiszen ott csak olyan beavatkozásokat lehet végezni, melyek az állapotát és mennyiségét nem befolyásolják, ugyanis azok tartó funkciót töltenek be. Zsírbontó beavatkozást kizárólag a test többi részén végzünk, olyan helyeken, ahol abból túl sok van, így az eredeti testkontúrok a kezelés hatására változnak, formálódnak pl. toka, integető háj a karon, hason, fenéken, combon, térdhajlatnál. A zsírt injekciós kezeléssel lehet bontani, valamint a roller lehet még alkalmas a bontó hatóanyagok bejuttatására.

Ernyedt, petyhüdt bőr feszesítése

A fogyás után is lógó, rugalmatlan bőrt nagyon nehéz újra feszessé tenni pl. a hason. Még sok mozgással, edzéssel sem sikerül, ugyanis a kinyúlt bőrt csak magas hővel vagy megfelelően bejuttatott feszesítő hatóanyagokkal lehet rábírni a zsugorodásra.

Hajkezelések

Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetnek olyan kezeléssorozatot, amivel a hajhullás megelőzése vagy megállítása, a folyamat visszafordítása lehetséges. Az ilyen kezelések során tűvel, vagy rollerrel olyan hatóanyagokat juttatnak be a hajas fejbőrbe, amelyek megerősítik a még meglévő hajhagymákat. Időben elkezdve, még élő, aktivizálódásra képes hajhagymák esetén nagyon hatékony, hajbeültetés nélküli módszer, amely megfelelő otthoni ápolással egészül ki.

Cellulit, stria

A nőket leggyakrabban érintő probléma a cellulit és a stria. Szerencsére mindkettőre létezik hatékony megoldás, így nem kell tovább takargatni a problémás területeket. Injekciós vagy rolleres mezoterápiával és a megfelelő hatóanyagokkal, valamint kiegészítő otthoni ápolással akár teljesen eltüntethetőek.

Izomlazítás botulinum toxin nélkül


Bár arcról van szó, nem testről, de lehet olyan kérés, hogy lazítsuk a mély ráncokat, barázdákat képző erős izmokat a homlokon, szem környékén, esetleg az arc/test más részén. Erre van mezoterápiás megoldás az erre való célzott hatóanyaggal, amely nem azonos a botoxolás során használt botulinum toxin hatóanyaggal.

Keresés