Ajakkezelések

A nőiesség egyik szimbóluma a formás ajak. Ez kiemelt része arcunknak, szerepet kap mindennapjainkban, a nevetés, a beszéd, a mosoly kapcsán is. Minden nő telt, vonzó, kifejező ajkakra vágyik. Van, akinek ez megadatott, de a legtöbben csak álmodoznak róla. Az ajkak meghatározóak az arc szimmetriája, arányossága szempontjából, visszatükrözik az arc harmonikusságát. Termékeinkkel az álmaid valóra válhatnak, hiszen két megoldás is a segítségedre lehet abban, hogy ajkad gyönyörű nőies éke legyen arcodnak!

Idővel ajkunk kollagén és hialuronsav tartalma csökken, veszít teltségéből és nedvességtartalmából, így ajkaink egyre elvékonyodnak, az ajkak körül ráncok alakulnak ki, amit a dohányzás még inkább felerősíthet. Mindemellett szem előtt kell tartanunk azt is, hogy testünk egyik legérzékenyebb bőrfelületéről beszélünk, mely fokozottan ki van téve a környezeti tényezőknek is. A hidratálás így itt is fontos szerepet kap, de ahhoz, hogy ajkaink igazán csókolni valóak legyenek, az elvesztett volumenét növelni szükséges. Így arcunk összhatásában is üdébbnek, fiatalosabbnak hat.

Napjaink trendje az élénk színű rúzs, ami igazán jól telt, nőies, definiált kontúrral rendelkező ajkakon mutat jól. A Medicontur Esthetics megoldásaival és partnerorvosaink kiváló szakértelmével természetes eredmények születnek, így még szebb lehet a mosolyod, vonzóbb és magabiztosabb lehetsz beszédes ajkaiddal.

Keresés