Otthoni bőrápolás

Zsíros, aknés bőr


A tinédzserkorhoz kötjük azt a kellemetlen érzést, mikor fénylő, pattanásos, zsíros, netán aknés vagy annak hegeivel van tele arcunk, dekoltázsunk. Ez azonban nem korosztályos probléma, ahogy a megoldás sem! Alábbi termékeink biztos megoldást nyújtanak abban, hogy megszabadulj ezektől a nem kívánatos bőrhibáktól és a korrektort már csak hírből ismerd.

Skin Tech

Purifying Cream


Problémás a bőröd és úgy érzed, ha rákensz egy krémet, csak ártasz vele? Hidd el, van számodra is megoldás! A Purifying Cream-et kimondottan a problémásan zsíros, aknés bőrre fejlesztették ki, mindennapi használatra. Antibakteriális, antimikotikus és gyulladáscsökkentő hatású, emellett csökkenti a bőrpírt, a fájdalmat, a viszketést és az ödémát, valamint normalizálja a hámképzést és csökkenti a faggyútermelést, valamint általános hidratáltságot biztosít. Peeling, IPL vagy lézeres kezelések utókezelésére is alkalmas. Ebben az esetben az elért eredmények fenntartása érdekében a kezelések között és az utolsó kezeléstől számított legalább 6 hétig kell folyamatosan használni.

érdekel

Skin Tech

Purigel


Szereted, ha egy krém a bőrödhöz szól és hosszútávon is hű társad lehet a bőrápolásban? Úgy gondolod, hogy problémás bőrödre a krém állag helyett inkább egy zselés lenne az ideális? Nos, jó hírünk van számodra! A Purigel aknés, gyulladt, problémás bőr hosszú távú, folyamatos ápolására lett kifejlesztve. Csökkenti a túlzott faggyútermelést, kiegyensúlyozza a zsíros bőr élettani folyamatait, gyulladáscsökkentő, ugyanakkor hidratálja is a bőrt. Könnyen felszívódó, zselés jellege miatt a nyári időszakban kiváló helyettesítője a Purifying Cream-nek. Zselés állagának köszönhetően közkedvelt a férfiak körében is, akár borotválkozás utáni készítményként is használható, a sebgyógyulást elősegítő, hámképző tulajdonságai minden korosztály számára ideálissá teszi.

érdekel

Skin Tech

Purifying Pro


Úgy érzed, különös gondoskodásra van szüksége problémás bőrödnek? A Purifying Pro extra hatékonyan lép fel a pattanások és zsíros bőr ellen. Felveszi a harcot az eltömődött pórusokkal és könnyedén elbánik a bőrhibákkal.

Megakadályozza továbbá a túlzott faggyútermelést és segít bőrödnek egységes felszínt adni. Enyhe hámlasztó hatása pedig segít bőröd felső rétegeinek optimális vastagságának elérésében.

érdekel

Keresés